2014.01.19.
17:29

Írta: Silenos Kiadó

Muse koncertfilm az Urániában

Február 6-án a Muse Live at Rome Olympic Stadium című 2013-as stadionkoncertje lesz műsoron az Urániában.

Az energikus és extravagáns fellépéseiről ismert, Grammy-díjas zenekar rendkívül látványos színpadi show-ja hipnotikus utazásra invitálja a közönséget a gigantikus digitális kivetítők és pirotechnika segítségével.

A legmodernebb, Ultra High Definition technikával rögzített koncert több mint húsz számot vonultat fel, köztük a legújabb lemezükről ismert The 2nd Law-t és olyan klasszikus slágereket, mint asUprising, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out, Starlight vagy a Madness.

musekiscsdik.jpg

Érdemes lesz mindenképpen elballagni február hatodikán az Urániába, hiszen, azért mégiscsak más ezt egy hatalmas kivetítőn megnézni, mint otthon. Jobb híján, amíg igazi koncertre nem érkeznek hozzánk a srácok.

A Muse - Live at Rome koncertfilmet a római Olimpiai Stadionban forgatták 2013. július 6-án az energikus és extravagáns fellépéseiről ismert zenekar teltházas koncertjén, melyet több mint 60 000 néző előtt adtak elő. A koncert leginkább egy rendkívül látványos színpadi show a Muse fantasztikus zenéjére koreografálva. A három iskolai jóbarátból alakult banda egy hipnotikus utazásra invitálja a közönséget apirotechnika, gigantikus digitális kivetítők segítségével ebben a szinte epikus produkcióban.

Az Urániában lesz amúgy még több film is, pl.: Dream Theater és Rolling Stones, de több infó erre megtalálható.

Jegyek egységesen 2500 Ft-os áron kaphatók az Uránia jegypénztárában, kedvezményes 4 alkalmas bérlet 2000 Ft/koncert áron kapható. Részletek ezenhonlapon olvashatók.  

Nyugodt szívvel ajánljuk mindegyik filmet!

Silenos

Szólj hozzá!

Címkék: muse zenei hir

A bejegyzés trackback címe:

https://silenosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr555770720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása