2013.09.14.
14:04

Írta: Silenos Kiadó

Rockélet Szülinap Silenos könyvnyereménnyel is

A Rockélettel majdnem a legelejétől kapcsolatban állunk: mindig szívesen írnak a könyveinkről, és mi is szívesen adunk nekik recenzióra könyveket. Most az esti szülinapra is adtunk VHK, The Cure és QotSA-könyveket.

Este hatalmas bulival ünnepli a Rockélet a IV. születésnapját a Dürerkertben (sajtóhír, facebook-esemény). Ennek alkalmából a rengeteg koncerten kívül (pl.: Watch My Dying, Subscribe, Ganxsta Zolee és a Kartel) lesz például tombola is és egyéb ajándékok. A régi kapcsolatunkra való tekintettel, ebbe a kategóriába szálltunk be mi is két-két példány Vágtázó Halottkémek, Robert Smith & The Cure és Queens of the Stone Age könyvvel.

Az eső ellenére, vagy annak dacára sem marad el az esemény, csak a szabadtér helyett a nagyterem mellett a kistermet is használják majd.

Még infó: www.rockélet.hu

Plakát:

RCKLT_IV-plakat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: koncert cure vhk qotsa

A bejegyzés trackback címe:

https://silenosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr925513307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása