2015.03.29.
19:32

Írta: Silenos Kiadó

Nem lesz Manu Chao-koncert Április 1-én! - Akció

Hihetetlen gyorsasággal járta be a magyar sajtót (is) egy facebook-event, mely szerint Manu Chao gerilla koncertet ad április 1-én a Gólya nevű helyen. Áprilisi tréfa volt.

manufelarblogra.jpg

Mi viszont ha már tegnap eldöntöttük, akkor ezt az akciót már megtartjuk:

Arra gondoltunk - mi viszont, nem tréfából, nem készletkisöprésből -, féláron adjunk a Manu Chao és Mano Negra könyvünket (a készlet erejéig). A lényeg ennyi.

Most pedig vissza ehhez a koncert-ügyhöz...

manuchao-konyv-borito.gifvs.hu megkérdezte a Gólya marketingesét, aki kijelentette, hogy nem április tréfa, hanem komoly, tényleg jön Manu Chao, és tényleg lesz koncert is. Tegnap még 4400-an jelezték, hogy elmennek a koncertre, és folyamatosan nőtt a számuk. Ebből könnyen katasztrófa lehetett volna.

Én azért erősen szkeptikus voltam. Manu Chaótól nem állna távol, hogy ilyen ügy mellé álljon, mert elvileg "a koncert végi kalapozás a mexikói chiapas-állambeli felkelő mozgalmat, a zapatistákat támogatja majd", de valahogy a semmiből jött ez a koncert.

Persze a Gólyának hatalmas reklám volt így is, de ez könnyen visszaüthet.

manonegra-silenos-borito-web.jpgManu Chao a szívügyem, a szívügyünk a Silenosnál, hiszen Ő a főszereplője első könyvünknek, amit amolyan ars poeticának is szántunk, és aztán ezt megerősítve, nemrég a Mano Negráról is jelentettünk meg könyvet, egyik alkalommal sem a bestseller címke lebegett a szemünk előtt... Szóval vele nem űznék (ilyen) áprilisi tréfát.

Árak honlapunkon átállítva. Akció indul.

Silenos

www.silenos.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://silenosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr957312558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása