2015.03.23.
15:42

Írta: Silenos Kiadó

Molyolók véleményei a Muse-könyvünkről

muse-head-pic-silenos.jpgA dalfordítás-rovat után, mely a Rage Against the Machine Sleep now in the fire dalával startolt egy mi a véleménye olvasóinknak könyveinkről jellegű sorozatot is elkezdünk. És mivel hamarosan új Muse-albumot hallgathatunk, emiatt logikus, hogy a Muse-könyvünkkel kezdjük. Ehhez az általunk nagyon szeretett Moly-közösséget vettük alapul, és nem is volt rossz ötlet.

Nagy örömmel olvastuk, hogy a Molyon, milyen jókat írnak a könyvről, így kiválasztottunk öt véleményt, amit gondoltuk mi is megosztunk (reméljük, nem veszik rossz néven). Nem öntömjénezés, szimplán a Muse és a könyv érdeme minden alábbi vélemény:

muse-konyv-borito-wp.jpgLadyDoor:
én elmondhatom, hogy igazán elvakult Muse fanatikus vagyok... ...amúgy szerintem meg Myers pont hogy elfogult, de megtudom érteni. az nem tetszett, hogy annyi rengetek háttérinformációt adott, hogy már tele volt a fejem olyan együttesek neveivel, akikről még nem is hallottam, és ettől ráadásul még tudatlannak is éreztem magam. azért a legjobb részek azok amik a zenekar tagjaitól vannak idézve:)

 

chibizso:
Tetszett, ahogy Ben Myers bemutatja a Muse-t. És ez által egy kis kukucskálót hozva létre, amin keresztül mi, médiafogyasztók is beleláthatunk a média és a zeneipar kegyetlen világában. Matték sikere is demonstrálja, hogy itt csak akkor lehet megmaradni, ha az ember mindig érdekes és mindig aktív marad – ez bizony kemény munkával jár. ...
Továbbá a könyv segített számos eddig nem igen hallgatott számot megszeretettni, a kedvenceket pedig újra értékelni, és eszembe juttatni, hogy mennyire szeretek elmerülni a brit banda világában. 
Köszönjük Ben Myers ezt az átfogó könyvet, és köszönjük Muse, hogy itt vagytok nekünk a huszonegyedik század őrületében.

Andrew_N_Bagman:
Úgy vágtam neki a könyvnek, hogy egy, azaz összesen 1 dalt ismertem (és szeretem és hallgatom) a szóban forgó előadótól. Persze ez a könyv hatására megváltozott. Myers, aki a Green Day könyvet is remekül összepakolta, egyszerűen olyan fanatizmussal ír a Muse – ról, ami kíváncsivá teszi a magamfajta zeneszerető embert.

tataijucc:
Mert olyan ebben az információ, amit szeretnél „átélni” és megismerni igazán – ezért szükséges mindenféle nyugodt körülmény, és albumhallgatás-egyvelegének megvalósítása. Mert igenis, ahogy olvasod az adott korszakot, közvetlenül a füledben ott kell hogy csengjen az Undisclosed desire a Feeling good vagy éppen a Muscle museum. Mindegyik kiváló és különleges, és éppen ebben rejlik „csáberejük”.

És a legérdekesebb vélemény ptagi-tól származik:
Az elejét nagyon vontatottnak találtam, vagy inkább azt mondom, hogy túl sok volt a (számomra) fölösleges információ, ismeretlen név, hely, banda. Aztán a második felében – amikor az egyes albumokon szereplő számok hátterét fejtegeti – meg azt gondoltam, hogy rohanunk, elmaradnak a háttérinfók, nem tudok semmit erről a 3 őrült/zseni srácról...
Janicsák Veca azt írta a könyv elejébe, hogy azért érdemes elolvasni, „hogy megtanuljuk: nincs lehetetlen” Igen, ez abszolút átjött a 3 srác történetéből. Megküzdöttek azért, hogy ott legyen, ahol vannak. Ezért maximális respect.
Az alatta lévő hozzászólásokból kiderül, hogy ptagi példányát Janicsák Veca dedikálta: az m1 Családbarát magazinjának van egy könyvajánló rovata, ahol az aznapi vendég bemutatja a kedvenc könyvét és Janicsák Veca a Muse-könyvet ajánlotta anno, a fent idézett mondattal.

További vélemények a moly.hu-s könyvadatlapon erre.
A Muse-könyv pedig itt elérhető.

Kívánjuk, hogy legyen minden könyvolvasó moly-tag!
És hogy minden könyvolvasónknak hasonló véleménye legyen :)

Ha van véleményed könyveinkről (jó/rossz), várjuk leveled az info@silenos.hu címre.

Silenos

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény muse moly olvasói

A bejegyzés trackback címe:

https://silenosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr717268641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása