2014.12.13.
16:23

Írta: Silenos Kiadó

Boltokban a Rage Against The Machine Könyv

Mostanra már minden nagyobb könyvesbolt polcára eljutott legújabb könyvünk: Joel McIver - Rage Against The Machine. Sajnos abszolut aktuális jelenleg a Rage-szellemiségéről olvasni, hogy milyen a kitartó ellenállás, amikor frissességgel és kitartással ötvöződik.

ratm-silenos.jpg

A Rage Against The Machine 1992 óta küzd a rendszer ellen – és közben több millió lemezt adott el.

A metalt rappel ötvözik, dalszövegeikben pedig olyan összetett témákkal foglalkoznak, mint a mexikói zapatisták küzdelme, az agresszív amerikai külpolitika és az intézményesített rasszizmus.

A sikeres rock-életrajzíró, Joel McIver ebben a könyvben a RATM négy tagjának határokat feszegető pályafutását veszi górcső alá. Nem csak lelkes rajongóként teszi ezt, hanem tudományos érdeklődés is vezérli, vagyis alaposan taglalja a zenekar politikai motivációit is.

silenos_ratm-borito-250x372.jpg2009-ben a Rage elérte a lehetetlent: az Egyesült Királyságban, a közösségi médiának köszönhetően, az 1992-es debütalbumán szereplő Killing In The Name elhappolta a karácsonyi toplisták első helyét az aktuális X-Faktor-győztes elől.

Akárcsak a Rage Against The Machine, ez a könyv is komolyan veszi magát.

Nagyon büszkék vagyunk erre a könyvre, hogy a jelenlegi könyvpiaci körülmények között is sikerült azért egy olyan könyvvel jelentkezni, amit a magunkénak érzünk.

Vittünk bőven az Iguanába is, így ott azonnal beszerezhetitek és a többi könyvünket is biztosan megtaláljátok (nagyobb eséllyel, mint a mammut boltokban sajnos).

De a legtutibb, ha megrendeled - ha személyesen vennéd át, akkor is -, mert így fel tudnak készülni az igényre.

http://silenos.hu/rageagainst/

Szólj hozzá!

Címkék: metallica ratm delarocha

A bejegyzés trackback címe:

https://silenosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr666980177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása