2014.04.10.
10:42

Írta: Silenos Kiadó

James HETFIELD

Mark Eglinton: James Hetfield - A Metallica farkasa

Hetfield a modern kor legnagyobb rockzenekarának frontembere, ez a könyv az első és egyetlen életrajza.

A Metallica már bebiztosította helyét a rock óriásai között. Lenyűgöző módon alakultak át ismeretlen thrashmetal-úttörőkből világrengető rock-megasztárokká, és ebben meghatározó szerepet játszott az énekes, gitáros és társdalszerző James Hetfield, akinek egyedülálló és lenyűgöző személyisége meghatározta az együttes minden drámai lépését.

A könyv itt megvásárolható.

Bár gyakorló vallásos családban nőtt fel, kora tinédzserkorára mégis lelkes rajongója lett az olyan rockzenekaroknak, mint a Black Sabbath és a Motörhead. Miután a Metallicával végigjárta a thrash metal underground legrejtettebb színtereit, Hetfield kirobbant a világ porondjára a csapat híres ötödik albumával, mellyel bebetonozódott helye a rock panteonjában.

A sokoldalú zenekart vezető zseninek azonban a színfalak mögött mindeközben meg kellett vívnia a maga csatáit – és egy időben a Metallica jövője igencsak kétségessé vált. Hetfield ezt követő újra felbukkanása mint igazi rocklegenda egyben személyes és szakmai diadal is volt; gyakran félreértett nyughatatlan és intellektuális személyisége, párosulva briliáns képességeivel feltétlen és őszinte elismerést érdemel.

A Metallica farkasa eme figyelemre méltó ember életének első megjelent krónikája.

A szerző, Mark Eglinton Hetfield élettörténetének kulcsszereplőivel készített mindenre kiterjedő, exkluzív, személyes interjúkat, és ezeket összegyúrva írta meg a Metallica frontemberének életrajzát.

978-963-89407-5-9
244 oldal
Megjelenés éve: 2012

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://silenosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr575988383
süti beállítások módosítása