2013.10.27.
18:54

Írta: Silenos Kiadó

Új könyvünk hamarosan megjelenik!

blogrA.jpgNagy erőkkel dolgozunk egy újabb könyvön, ami, reméljük, legalább akkora érdeklődésre számíthat, mint a 2013-as Volt fesztiválra kiadott QOTSA-könyvünk.

Egyelőre csak annyit árulunk el, hogy egy, már megjelent könyvünkhöz valamennyire kapcsolódni fog, de eltávolodik a megszokott életrajzi összefoglalóktól. Inkább regényes elbeszélés, és személyesebb nézőpontból íródott.

Bizonyára mindenki emlékszik a Száz év magány első fejezetére, melyben a cigány Melchiades először hoz jeget Macondo gyermekeinek?

Nos, tulajdonképpen a könyv Melchiades népének egy kalandját meséli el, melyben visszatérnek Macondóba a lángoló jéggel.

Lesz kaland, varázslat, lesz szerelem és tánc, halál és temetés – minden, ami az életben fontos lehet.

A képen pedig a szerzőt láthatjuk: figyelemre méltó figura. A nevét egyelőre nem áruljuk el.

Annyit azonban igen, hogy a két fia is a könyv szereplői között volt, és az egyik ezt kérte tőle a könyv megírása előtt:

– A szöveg legyen mindenki számára érthető. Ne vidd túlzásba az irodalmi utalásokat. Utolsó regényed túl okoskodó volt. Képtelen voltam végigolvasni.

Silenos 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://silenosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr955600758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása