2013.09.03.
10:27

Írta: Silenos Kiadó

Manu Chao-könyv helyzet

manuchao-konyv-borito.gifHa már úgyis a napokban vettük számba a nagyon fogyó könyveinket és pont lesz Manu Chao koncert is, ezért logikus, hogy megnézzük, hol lehet megvásárolni még a Manu Chao-könyvet. (Egyre kevesebb helyen.)

Ha valaki szeretné beszerezni még a héten, hogy a koncertre ezzel készüljön, vagy a koncert után mert a hatása alatt lesz (ez garantált), akkor nyilván a legegyszerűbb tőlünk, a Silenostól megvásárolni, de nem vagyunk irigyek szóval a bookline-tól is elég egyszerű valószínű.

Az Alexandra még tartja készleten szerencsére, de a például Libriben már nem elérhető a könyv. Azonban jelenleg talán a Líra és Lant boltjaiban a legjobban fellelhető (lásd képen a listát):

lira-manuchaokeszlet.jpg

Silenos

Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati manu chao editorial

A bejegyzés trackback címe:

https://silenosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr445493105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása